Şirket Açmadan Girişimcilik Fikirleri Nelerdir?
sirket acmadan girisimcilik fikirleri

Şirket Açmadan Girişimcilik Fikirleri Nelerdir?

Şu anda kaç kişinin yaptığı işten memnun olduğunu soran bir anket düzenlense eminiz en az % 50 lik bir kesim memnun olmadığını ifade edecektir. Şirket açmadan girişimcilik fikirleri ile ilgili bu yazımızı o % 50 lik kesim için kaleme aldık.

Freelancer Makale Yazarlığı

Freelancer makale yazarlığı şirket açmadan yapılabilecek girişimcilik fikirleri arasında yer almaktadır. Bu iş için gerekli olan asgari düzeyden biraz daha fazla Word programına hâkim olmak ve imla kurallarını bilmektir. Bunun yanında ifadelerinin düzgün olması da ekstra bir değer katacaktır yazılarınıza. Ayrıca web sitelerine yazı yazmak ile ilgili kuralları biliyor olmanız gerekir.

Bu işi yapabilmek için ilk olarak bu konuda yazılmış olan makaleleri okumak ve ne tür bir iş olduğu hakkında fikir sahibi olmak önemlidir. SEO kuralları ve yazının formatı konusundan da gereken bilgilere erişmek için bu tarz yazıları okumak gereklidir. Bazı yazar sitelerinde bu tarz eğitimler verilmektedir. Bu sitelere üye olarak, makale yazalığı yapabilir ve para kazanbilitdiniz. 

Son Dönemin Trend Mesleği Yazılım

Son dönemin trend mesleği yazılım işini yapabilmek için bu alanda okumak veya bu işe ilgi duymak önemlidir. Bir de matematik konusunda ortalamanın biraz üstünde bir yeteneğe sahip olmak gereklidir. Ayrıca gündemin sıkı takipçisi olarak çok çalışmak gereken sektörlerden biridir. Ama güzel olan kısmı şirket açmadan girişimcilik fikirleri arasında yer almasıdır. Bu işi profesyonel olarak yapmak isteyenler hazır ve paylaşımlı ofis tercihinde bulunabilirler.

Yabancı Dile Hâkim Olanlar İçin Çevirmenlik

Yabancı dile hâkim olanlar için çevirmenlik en güzel ve rahat bir şekilde para kazanılabilecek mesleklerden biridir. Şirket açmadan girişimcilik fikirleri içinden biri olmakla kalmayıp yabancı dil konusunda oldukça az bulunan işgücü alanında ciddi paralar da kazandırmaktadır.

İlginizi Çekebilir  Girişimcilik Fikri Nedir?

Şirket Açmadan Gişimcilik Fikirleri: Evde Ürün Yaparak Satış Yapma

İnternetteki sosyal ağlar üzerinden tanıtım ve satışını gerçekleştirebileceğiniz kendi el emeği ürünleriniz ile de oldukça ciddi paralar kazanmak mümkündür. Burada önemli olan orijinal fikirler bulmak ve bu konuda kaliteli üretim yapabilmektir. Kalite her zaman üretimde olmazsa olmaz bir kriterdir. Ucuz ama kalitesiz ürünler tuzağına tüketici bir kere düşer. Devamlılık için kalite önemlidir. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlerin satışı çok daha rahat gerçekleşmektedir.

Özellikle çalışan kadınların sayısının artması ile birlikte evden yemek yapıp satanların sayısı oldukça çoğaldı. Bu sayede hamur işi, mantı, börek ve sarma yaparak güzel kazançlar sağlayan kişilerin sayısı azımsanmayacak kadar fazladır.

Ev Tadilatı Yapma

Ev tadilatı yapmak için mutlaka bir inşaatçılık tecrübesine ihtiyaç vardır. Ama illaki bir şirket kurmak gerekmemektedir. Ev tadilatı yapan kimseler, günümüzde günlük 200TL civarında bir para kazanmaktadır. Aylık hesaplama yapılırsa 26 gün üzerinden 5200 TL kazanç mümkün olabilir. Ama oldukça yorucu ve beceri gerektiren bedensel bir iştir. Ama şirket açmadan girişimcilik fikirleri içerisinde eğitime yatırım yapılmasını gerektirmeyen işlerden birisidir.

Köpek Gezdirme

Çalışan ve yalnız yaşayan kimselerin kendilerine can dostu olarak sahiplendikleri köpeklerle ilgilenmeleri gereken zamanı verememesinde dolayı ortaya çıkan bu iş kolunda saatlik ücret alınmaktadır.

Kendi köpeğini gezdirmek için vakit bulamayan iş insanları bu iş onların yerine yapabilecek kişilere saatlik geziler için 30-70 TL gibi paralar ödemeyi göze almaktadır.

Bu işi yapmak için hayvanları sevmeniz ve köpekleri tanımanız gerekmektedir. Köpekler sahiplerinin en yakın dostları olduğundan onlara zarar gelmesini istemezler. Bu nedenle bu işe karar vermeden önce iyi düşünmelisiniz.

Bu işi yapan kişiler 5 tane köpeği aynı anda gezdirebildiklerinde tek seferde 150 ile 350 TL gibi bir kazanç sağlamaları mümkündür. Bu da aylık kazanca dönüştüğünde ciddi bir rakama ulaşır. 

İlginizi Çekebilir  İş Sağlığı ve Güvenliği Nedir

Bir cevap yazın